Kontakt

+ 421 905 724 321

        + 421 908 711 411 (En)

sk en

Predaj: 2 izbový byt, Budatínska ulica, balkón, parkovacie státie, oddelené WC, šatník, vlastné kúrenie

Cena:
280 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Budatínska
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 56 m2
ID inzerátu: 3456
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj 2 izbový byt lokalite Bratislava-Petržalka, Budatínska ulica, časť Lúky.

Rozloha bytu je 56.11 m2 + balkón 10,03. K bytu patrí vyhradené vonkajšie parkovacie státie. Byt nemá pivnicu.

Byt sa nachádza na 5.-om poschodí z 10  v bytovom dome s výťahom.

Bytový dom bol postavený v roku 2006.

Dispozícia: Byt pozostáva zo vstupnej haly, z ktorej je vstup do samostatného WC, kúpelne s vaňou a umývadlom, kuchynskej časti a obývačkovej časti. Obývačka s kuchyňou sú spojené. Z obývačky je vstup do izby (12,95m2), z ktorej sa vchádza do šatníka (3,82m2) Výstup na balkón je z obývačky a z izby.

Vybavenie bytu: plastové okná, parkety v kombinácii s dlažbou, bezpečnostné dvere, samostatné kúrenie, klimatizácia, nová kuchynská linka

Bytový dom má obdlžnikovitý tvar a je osadený v rovinatom teréne. Bytový dom má 11 nadzemných podlaží. Na I. NP sú k dispozícii spoločné technické a skladové miestnosti, nebytové priestory, na ostatných podlažiach bytového domu sa nachádzajú bytové jednotky.

Technicko - konštrukčné riešenie: Základové konštrukcie bytového domu tvoria monolitické  základové pásy a dosky, vrátane vodorovnej izolácie proti vode a zemnej vlhkosti. zvislý nosný systém je stenový z keramických tvárnic. Vodorovnú nosnú konštrukciu tvorí monolitický strop s rovným podhľadom a železobetónové schodisko. Strecha na obytnom dome je plochá, jednopláštová, Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Na nehnuteľnosti je nainštalovaný bleskozvod. Okná a vchodové dvere do bytového domu sú plastové s izolačným dvojsklom. Povrchová úprava vonkajších stien pozostáva z kontaktného zateplovacieho systému a ušlachtilej omietky. Omietky vnútorných stien sú vapenné, hladké.

V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: základná škola, škôlka, stredná zdravotnícka škola, Supermarket Tesco extra, autobusová zástavka MHD jazero Veľký Draždiak je vzdialené cca. 10 minút od bytového domu. Bytový dom sa nachádza v lokalite s vybudovanou kompletnou infraštruktúrou prístupnou peši, autom, prípadne autobusovou dopravou - cesta do centra mesta cca 20 minút. V dosahu do 5 min. autom sa nachádza občianska vybavenosť mestskej časti. V dosahu 5 minú autom je k dispozícii jednoduché a rýchle napojenie na diaľničný obchvat mesta D1 (Einsteinova)

Mesačné náklady: 120,- EUR pre 3 osoby.

Cena:  280 000 €

Cena je vrátane provízie a právneho servisu realitnej kancelárie D+V real. Prevedieme Vás obchodom až po odovzdanie bytu a prepis energií. V prípade záujmu pomôžeme vybaviť hypotéku.

Nenašli ste čo ste hľadali? Potrebujete viac informácií?

Kontaktujte ma ešte dnes: 0905 724 321 Dagmar Chudíková dvreal-ZVNC-dvreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Dagmar Chudíková
Telefón:0905 724 321
E-mail:dvreal-ZVNC-dvreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.